Rösta fram en Djurgårdare till Guldgallret

Publicerad: 2024-02-07
Herrlag
HockeyAllsvenskan och TV4 har presenterat de 30 kandidaterna till Guldgallret 2024 och åtta av spelarna är Djurgårdare. Lägg din röst senast den 28:e februari och rösta fram våra talanger i jakten på priset som ligans främsta junior.

Förra säsongen var det Carl Lindbom som efter en helt fantastisk grundserie tog hem priset. Nu har åtta nya Djurgårdsspelare chansen på Guldgallret 2024.

För det 15:e året i följd ska HockeyAllsvenskans främsta junior utses, ett pris som delas ut av ligan tillsammans med TV4. De 30 nominerande namnen har presenterats och bland spelarna återfinns hela åtta från Djurgården. Hugo Hävelid, Calle Odelius, Elias Degnell, Arvid Bergström, Linus Eriksson, Melvin Wersäll Anton Frondell och Victor Eklund är alla nominerade till priset.

Lägg din röst på Guldgallret och läs mer här.

Omröstningen är öppen från idag, den 7:e februari, till den 28:e februari och när den stängt har tio finalister valts fram. Därefter kommer en jury att utse en ensam vinnare som kommer att presenteras senare under det HockeyAllsvenska slutspelet.

Djurgården Hockey
Huvudpartners