Jobba ideellt med Djurgår’n - vi söker funktionärer

Publicerad: 2024-06-27
Djurgår’n
Nu söker Djurgården Hockey nya funktionärer till våra hemmamatcher kommande säsong. Läs mer om vilka grupper vi söker till och vilka arbetsuppgifterna är här - kanske passar just du eller någon som du känner in?

Vänligen observera att allt arbete är ideellt. Däremot belönas du med unika erfarenheter, oförglömliga minnen och en fantastisk gemenskap som ingen annan plats kan erbjuda.

I gengäld för ditt arbete får du dessutom en biljettpott, chansen att åka med på en bortaresa tillsammans med övriga funktionärer samt en inbjudan till en uppstarts- och avslutningsmiddag.

Vi söker inför säsongen 2024/2025 ett flertal nya funktionärer och i dagsläget söker vi till följande grupper;

Eventgruppen vid herrmatcher

Eventgruppen hjälper till med alla aktiviteter och all exponering i arenan. Det kan vara alltifrån att sätta upp vepor, ansvara för hockeyaktivitet, vara maskot eller agera ledsagare till just denna.

Funktionär vid dammatcher

Damernas evenemang är av något mindre skala än herrarnas, men även här behöver vi bli fler. Vid dammatcherna är det främst hjälp i sekretariatet samt att räkna statistik som eftersöks. Alltifrån att räkna tekningar, öppna båsdörrar till att vara speaker kan därför bli dina uppgifter. Till kommande säsong söker vi även personal som kan ansvara för fiket vid damernas matcher.

Publikvärdar/servicevärdar

Arbetsuppgifterna är att finnas tillgänglig vid foajéingången ut mot läktaren. Där ska du se till att besökarna går ut på läktaren vid avblåsning och inte stör under pågående spel, ge en god service samt svara på frågor till våra supportrar.

VIP-värdar

Som en del av vår VIP-personal kommer du att vara en viktig del i upplevelsen för våra företagskunder. Du gör alltifrån att hälsa kunderna välkomna, visar dem till sina bord och ser till att förbättra helhetsupplevelsen och vara behjälplig med att svara på eventuella frågor. Du hjälper även till att ansvara för VIP-ytorna innan och efter match, det innebär bland annat att sätta upp vepor och säkerställa bordsplacering.

Intresserad?

Låter det här som något för dig - eller kanske för någon som du känner?

Kontakta oss gärna med din intresseanmälan eller med frågor och funderingar till Sandra Jansson, evenemangsansvarig Djurgården Hockey, på [email protected]. Kom ihåg att bifoga CV och personligt brev.

Med anledning av sommar och semestertider vill vi be dig som söker om tålamod. Vi kommer efter semestern att återkomma med återkoppling kring just din ansökan.

Hoppas att vi hörs, full fart framåt!

Djurgården Hockey
Huvudpartners