SDHL med knattehockey på Hovet - samla ditt lag

Publicerad: 2024-06-28
Knattehockey
Vill du se Djurgår’n tillsammans med ditt lag på Hovet och samtidigt skapa ett oförglömligt minne ute på isen? Nu öppnar vi upp anmälan till kommande SDHL-säsongs knattehockey - läs mer om hur du anmäler ditt ungdomslag här.

Fredag den 13:e september river vi igång vår gul-röd-blåa SDHL-resa 2024/2025 med premiär hemma på Hovet mot Luleå/MSSK. Det blir även starten på den nya knattehockeysäsongen.

Knattehockeyn på Hovet är väldigt uppskattad bland ungdomslag runt om i Stockholm. I den första periodpausen välkomnar vi ut ett ungdomslag som får chansen att spela knattehockey - så klart härligt påhejade av publiken. Utöver en internmatch som bjuder på både glädje, jubel och målgester ser ni även matchen på plats tillsammans.

Låter det här som något för ditt lag? Läs vidare här nedan om hur du gör din bokning till säsongen.

Hur gör jag om min förening vill spela knattehockey på Hovet?

I skrivande stund har vi tillgängliga datum kvar till knattehockeyn kommande SDHL-säsong - och det är först till kvarn som gäller. Vänligen observera att knattehockey inte är möjligt vid de matcher som spelas på Stora Mossen.

Vi prioriterar 1 lag/förening och du skickar dina önskemål om match till Michael Väyrynen på [email protected].

För att spela knattehockey på Hovet krävs det att laget ska innehålla spelare födda 2015 eller senare. Utöver ett minne för barnen får laget ett eget intro när de kliver ut på isen för att spela, samtidigt som föräldrar och anhöriga erbjuds att köpa biljetter till matchen till ett förmånligt pris.

Med anledning av sommar och semestertider vill vi be om tålamod vad gäller svarsfrekvens. Vi kommer efter semestern att återkomma med återkoppling kring just din förfrågan.

Djurgården Hockey
Huvudpartners