Eminova Partners Corporate Finance ny huvudpartner till Djurgården Hockey

Publicerad: 2024-07-01
Partner
Ett redan starkt samarbete tas nu vidare till nästa nivå. Inför kommande säsong skruvar Eminova Partners Corporate Finance, en av marknadens ledande företagsfinansieringsrådgivare för små och medelstora företag, upp sitt partnerskap och blir ny huvudpartner till Djurgården Hockey.

– Vi på Eminova Partners Corporate Finance AB delar Djurgården Hockeys vision om att människor växer genom idrottens gemenskap för samhällets bästa. Vi står även bakom föreningens principer som att alltid stå upp för rättvisa, ta ett socialt ansvar och vara goda förebilder. Som ny huvudpartner är vi stolta över att väsentligt öka vårt stöd till Djurgården Hockey, en förening som inte bara strävar efter seger utan även lyfter samhället, inspirerar och visar engagemang i allt de gör. Vi räknar med att Djurgården Hockeys professionalism och skicklighet äntligen tar herrlaget tillbaka till SHL under kommande säsong, där de hör hemma, kommenterar David Ahlroth, VD i Eminova Partners Corporate Finance AB.

Eminova Partners Corporate Finance AB är en nordisk Corporate Finance boutique samt en av de ledande företagsfinansieringsrådgivarna för små och medelstora företag. Teamet består av rådgivare med lång erfarenhet av kapitalmarknadstransaktioner inom segmenten Equity Capital Markets (ECM), Mergers & Acquisitions (M&A) och Debt Capital Markets (DCM) såväl i Sverige som utomlands.

Bolaget grundades år 2018 av Johan Strömqvist, Mikael Boberg, Peter Sävehamn och David Ahlroth och har stöttat Djurgården Hockey som partner sedan 2022. Under denna tvåårsperiod har samarbetet snabbt utvecklats och från att föregående säsonger ha varit premiumpartner kliver nu alltså Eminova Partners Corporate Finance upp som ny huvudpartner till föreningen. Fredrik Bremberg från Djurgårdens företagsmarknad kommenterar den positiva nyheten;

– För oss handlar väldigt mycket om den starka relation som vi har tillammans med Eminova Partners Corporate Finance. De klev in för bara två år sen och har på kort tid växlat upp, för att nu till den tredje säsongen bli huvudpartner. De ser dessutom värdet i att vara aktiva i nätverket runt DIF Hockey.

Som engagerad partner har Eminova Partners Corporate Finance de senaste åren bland annat stått för matchvärdskap vid två seriepremiärer samt varit hålvärdar på den mycket populära Djurgårdsgolfen. Djurgården Hockey är mycket tacksamma över att bolaget väljer att öka sin närvaro i Djurgårdsfamiljen ytterligare och ser fram emot att fortsätta utvecklas gemensamt.

Djurgården Hockey
Huvudpartners