Jubileumströjan | DIF x CCM x Adidas

Publicerad: 2024-02-22
Djurgår’n
Tillsammans med CCM och Adidas lanserar vi idag Jubileumströjan. En tröja för vår unika historia. En tröja för en tryggare idrottsplats.

Från Håkan Södergren och Jens Öhling 1984 till Wiktor Nilsson och Alice Östensson 2024. Från dåtidens stora guldhjältar till morgondagens nya Järnkaminer. Hela vägen Djurgår’n, hela vägen hockey.

I samarbete med CCM och Adidas lanserar Djurgården Hockey idag Jubileumströjan. En tröja med en unik historia. Med inspiration i 80-talet återkommer nu den klassiska tröjan från säsongerna 1984-1986 i en ny tappning, med en mörkblå och en ljusblå variant.

Herrlaget kommer att spela i den ljusblåa tröjan borta mot Södertälje imorgon fredag, samt den mörkblåa hemma mot Björklöven på onsdag. Damlaget inleder samtidigt sitt SM-slutspel i den mörkblåa tröjan imorgon fredag.

Matchtröjan finns att köpa hos Djurgårdsbutiken med start idag.

Tröjan har även en djupare betydelse än så. Genom stiftelsen Tryggare Sverige och i samarbete med Stockholm Stad vill vi tillsammans med Djurgården Fotboll och våra partners genomföra en inventering av Mälarhöjdens IP och ett antal andra idrottsplatser runt om i Stockholm och överskottet av försäljningen av tröjorna stöttar projektet. Allt för att bidra till en tryggare tränings- och matchmiljö, där kärleken till hockeyn och idrotten står i fokus. Läs mer om initiativet här.

Tillsammans för vår historia.
Tillsammans för en tryggare idrottsplats.

Djurgården Hockey
Huvudpartners