Säsongskortssläpp | Live med Djurgården Hockey

Publicerad: 2024-05-12
Säsongskort
Nu på onsdag, den 15:e maj, släpps säsongskorten till vår gul-röd-blåa nystart och säsongen 2024/2025! Tillsammans med Chandla och Riddermark Bil bjuder vi i samband med detta in till en live med Djurgården Hockey med start 19:00. Läs mer om hela kvällen och om vad du som tittare kan förvänta dig här nedan.

Kommande onsdag, den 15:e maj, släpper vi säsongskorten till den redan efterlängtade säsongen 2024/2025. En säsong som blir en nystart för Djurgår’n med nya profiler, nya ledare och nya gul-röd-blåa publikfester. Som ett startskott gör vi därför onsdagen till en riktig Djurgårdskväll.

För med start klockan 19:00 öppnar vi upp "Live med Djurgården Hockey", en livesändning tillsammans med liveshoppingkanalen Chandla och vår huvudpartner Riddermark Bil. Under sändningens gång kommer du som tittare att kunna bekanta dig med nya ansikten inom föreningen, möta ledare inom organisationen och även ha möjlighet till köp av kläder från Djurgårdsbutiken samt erbjudanden om värdering och försäljning från Riddermark Bil. Dessutom blir det spännande tävlingar med härliga priser.

Du följer "Live med Djurgården Hockey" via Chandlas liveshoppingverktyg. Läs mera och hitta till sändningen här.

Vill du få din bil värderad och såld? Spana in Riddermarks Bils erbjudanden och lösningar och läs mera här.

Programleder det hela gör ingen mindre än Christian "Fimpen" Eklund, med elva säsonger som spelare i Djurgårdströjan. I gästhörnan kommer sportsligt ansvarig Niklas Wikegård, de båda huvudtränarna Rickard Hårdstam och Robert Kimby, nyförvärvet Arvid Costmar samt VD Matthias Sånemyr att dyka upp längs med kvällen. Som tittare kan du även se fram emot intressanta gästspel från Järnkaminerna samt aktiva dam- och herrspelare.

Hänger du kvar ända till slutet av sändningen blir det dessutom presentation av en ny spelare till herrlaget.

Hela körschemat toppas så klart även av årets släpp av säsongskort, som kommer att ske under onsdagskvällen. Som tittare kan du parallellt med sändningen göra dina inköp av säsongskort och välja mellan de olika alternativen på säsongskortssidan. Mer information om det följer.

Tillsammans ser vi fram emot en riktig Djurgårdskväll. Vi ses live klockan 19:00 på onsdag, forza Djurgår’n!

Djurgården Hockey
Huvudpartners