Matchdag: Djurgården – Skellefteå

Publicerad: 2024-09-15
#DIFSKE
Premiärhelgen i SDHL avslutas med ännu en match hemma på Hovet. Djurgår’n går för snabb revansch efter fredagens dramatiska uddamålsförlust, nu med nykomlingen Skellefteå på besök. Pucken släpps klockan 15:00 - full fart framåt!

Djurgården – Skellefteå, 15:00 Hovet

Köp biljetter till matchen här.

Matchen sänds på TV4 Play.

Truppen

DIF kom i fredagens premiär till spel med en komplett trupp fri från skador. Tränarteamet har meddelat att inga ändringar görs inför dagens match, något som betyder fyra fulla formationer. Som extraforward i premiären gick Jessica Karlsson från Hockeygymnasiet.

Formen

Djurgården: 2-3
Skellefteå: 1-2

Tränarkollen

Det var blandade känslor hos Rickard Hårdstam efter fredagens knappa premiärförlust, en match där huvudtränaren inte tyckte att DIF nådde upp till full potential;

– Jag tycker nog att vi var lite tagna av stundens allvar. Vi gör alldeles för många individuella misstag över hela banan för att kunna vinna mot ett så bra lag som Luleå.

– Vi jobbar ändå hela matchen ut, sen vet jag inte om vi hade så mycket chanser i den sista perioden. Totalt sett hänger vi med och stundtals gör vi det bra, men stundtals blir vi jäkligt små.

Idag väntar Skellefteå hemma på Hovet och Hårdstam säger följande om den uppgiften;

– Det är klart att man vill spela direkt igen när man förlorat, så det ska bli kul! Spännande också att se vad Skellefteå kommer med som nykomling.

Hannes Feldin
Huvudpartners