Djurgården Hockey och XXL förlänger samarbetet

Publicerad: 2024-06-03
Företag
Djurgården Hockey är mycket glada över att förlänga avtalet med vår huvudpartner, sport- och vildmarkskedjan XXL. Samarbetet omfattar hela verksamheten från ungdomshockey upp till dam- och herrlag och detta blir det sjätte året som sportjätten är huvudpartner till föreningen.

Avtalet, som trädde i kraft den 1:a juni, innebär att XXL fortsätter att vara partner till Djurgårdens samtliga lag samt fungera som materialpartner tillsammans med CCM.

– Djurgården Hockey är en stark enande kraft för många. Från de 450 aktiva spelarna i Djurgården till vänner och familjer som samlas för att följa lagets framgång, och vi är väldigt glada att kunna fortsätta vara del av att möjliggöra det, säger Anders Lindblom, Sverigechef XXL.

– Att kunna stödja alla lag i föreningen, från ungdom till elit, och bidra till att göra idrott tillgänglig för fler är en del av vår vision. Djurgården Hockey var en av de allra första föreningarna som vi ingick avtal med för sex år sedan. Sedan dess har vi blivit hela Sveriges hockeydestination - så det känns så klart enormt fint att kunna fortsätta samarbetet som drog i gång det hela, fortsätter Anders.

XXL:s samarbeten med idrottsföreningar innebar att över 2 miljoner kronor gick tillbaka in i föreningsidrotten under förra året.

– Det är fantastiskt att vi kan fortsätta vårt långvariga samarbete med XXL. De har varit med oss på resan och stöttat oss på många sätt. Deras engagemang har varit en viktig del i vår utveckling och vi har mycket att åstadkomma det kommande året - både på isen och utanför. Vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans, kommenterar David Balsam, försäljningschef Djurgården Hockey.

Djurgården Hockey
Huvudpartners