Information inför Stockholmsderbyt i Avicii Arena

Publicerad: 2023-10-23
Gå på match
Det efterlängtade och härliga Stockholmsderbyt onsdagen den 25:e oktober närmar sig. Det återstår nu endast två dagar till nedsläpp i säsongens första HockeyAllsvenska match mellan Djurgården och AIK - och här följer viktig information för dig med matchbiljett.

Onsdagens derby går mot helt slutsålda läktare. Vi räknar därför med många arenabesökare och ett stort antal människor i rörelse vid Globenområdet.

Matchen kommer att starta klockan 19:00 och för att underlätta allas besök ber vi om att följa nedanstående.

Kom i tid

Det stora publikintresset betyder att väldigt många åskådare ska passera in i Avicii Arena. Vi vill så klart att alla med matchbiljett ska få chansen att uppleva hela matchen på plats från läktaren - och inte ståendes i kön till någon entré.

Med anledning av det ökade säkerhetsläget i samhället kommer visitering att ske av samtliga arenabesökare. Inpasseringen kommer därför att ta längre tid än vad som är vanligt, så planera din ankomst till arenan och kom i god tid innan match.

Är du osäker på hur lång tid inpasseringen tar? Här nedan finner du en översikt över den beräknade kötiden i entréerna.

Kollektivtrafik

Djurgårdare som reser kollektivt med tunnelbana hänvisar vi till att kliva av på hållplatserna vid Globen eller Gullmarsplan.

Vi hänvisar kollektivt resande AIK:are som tar tunnelbanan att kliva av på hållplatsen vid Skärmarbrink.

För alla besökare som tar bil eller färdas på annat vis rekommenderar vi, precis som kollektivresande, att vara ute i god tid för att undvika trafikköer.

Entré

Samtliga med matchbiljett ska sedan förra veckan ha fått specifik information skickad till sig via mail. Vänligen var uppmärksam när du läser denna information - och se till att använda den entré som du hänvisas till.

Lämna väskan hemma

Vänligen notera att inga väskor kommer att få tas med in i arenan, även detta med anledning av säkerhetsläget. Avicii Arena erbjuder ingen effektförvaring och vi önskar samtliga arenabesökare att lämna väskan hemma.

Varmt välkommen till Avicii Arena!

Djurgården Hockey
Huvudpartners