YP Yrkesbutiker ny premiumpartner till Djurgården Hockey

Publicerad: 2024-09-02
Partner
Djurgården Hockey är mycket glada över att fortsätta samarbetet med YP Yrkesbutiker - som nu blir en ännu större del av Djurgårdsfamiljen. Företaget växlar upp som ny premiumpartner för att stötta föreningens samtliga delar.

– Djurgården delar vår värdegrund och arbetar för jämställdhet genom att göra det möjligt för alla att spela hockey. De har dessutom tydliga mål framåt och det är en familjär känsla runt föreningen, precis som på vårt bolag, kommenterar Alexander Fridlund, regionchef Mellansverige hos YP Yrkesbutiker, och fortsätter;

– Det finns ett starkt nätverk runt DIF Hockey som vi ser att vi kan utnyttja. Vi har ett etablerat samarbete där vi varit med i några år, och nu ser vi fram emot att hjälpa till på resan tillbaka upp till finrummet.

YP Yrkesbutiker är en fullservicebutikskedja för arbetskläder, där du som kund kan välja de bästa arbetskläderna efter dina behov med hjälp av professionell personal. Företaget har i ett antal år stöttat Djurgården Hockey som partner samt varit aktiva i nätverket. Nu skruvar YP upp sitt stöd ytterligare som ny premiumpartner, något som betyder en fortsättning på en redan stark relation.

– Vi är stolta över att YP tagit en position på vår fina dräkt. De delar våra värderingar och ser värdet i att arbeta med hela föreningen med herrlag, damlag, juniorer och Skol IF. Vi ser framför oss ett förhoppningsvis långt samarbete, säger Fredrik Bremberg från Djurgårdens företagsmarknad.

Djurgården Hockey
Huvudpartners