Road Rental förlänger som huvudpartner till Djurgården Hockey

Publicerad: 2024-09-26
Partner
Djurgården Hockey och Road Rental är tillsammans mycket glada över att förlänga samarbetet. Företaget har gradvis ökat sitt värdefulla stöd och som fortsatt huvudpartner stöttar Road Rental hela föreningen från herrlag, damlag, junior, ungdom och Skol IF.

– Vi är stolta och glada över att förlänga vårt samarbetsavtal med Djurgården Hockey som huvudpartner. Vårt långsiktiga samarbete bygger på gemensamma värderingar och en stark tro på att tillsammans fortsätta skapa positiva upplevelser för både våra kunder och Djurgårdens supportrar. Vi ser fram emot att vara en del av klubbens framtid och fortsatta framgångar både på och utanför isen, säger Tobias Zälle, partneransvarig hos Road Rental.

Road Rental är en helhetsleverantör inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet. Företaget finns utspritt över i princip hela Sverige och erbjuder uthyrning av skyltar och avstängningsmaterial samt del- och helhetslösningar där man projekterar, upprättar TA-planer och ansöker om alla tillstånd.

I samarbetet med Djurgården Hockey har Road Rental successivt utökat sitt stöd år för år. Sedan hösten 2022 är företaget huvudpartner till föreningen - och så kommer det att fortsatt att vara. Genom sitt partnerskap stöttar Road Rental hela DIF Hockeys verksamhet från herrlag, damlag, junior, ungdom och Skol IF samtidigt som man finns med såväl på matchtröja som på is.

– Road Rental är otroligt engagerade, sociala och inte minst idrottsstyrda. Deras egna verksamhet är uppbyggd och fungerar som ett hockeylag och det tycker vi är fantastiskt. Dessutom delar vi värderingar och ser betydelsen av att sätta människor i rörelse, kommenterar Björn Moreau från Djurgårdens företagsmarknad och fortsätter;

– Vårt samarbete med Road Rental har vuxit enormt på kort tid och vi har tillsammans gjort en häftig resa, som jag vill lyfta fram som ett föregångsexempel. Road Rental är en väldigt bra och aktiv partner som är uppskattad inom både organisationen och nätverket runt Djurgår’n Hockey.

Djurgården Hockey
Huvudpartners