Presentation av Kathrine Strömme Fick, nykandidat till styrelsen

Publicerad: 2024-06-17
Årsmöte
Inför stundande årsmöte följer här en presentation från valberedningen av Kathrine Strömme Fick, föreslagen nykandidat till styrelsen.

Du finner valberedningens kompletta förslag till styrelse här.

Här nedan följer en presentation av Kathrine Strömme Fick, föreslagen nykandidat till styrelsen. 

Mitt namn är Kathrine Strömme Fick och jag är 45 år. Jag bor i Saltsjöbaden med min make Joakim samt våra barn Mathilde och Alexander, som är nio respektive 14 år. Jag är jurist och arbetar på Nordea med riskhantering och jag har även en bakgrund från advokatbyrå och Finansinspektionen.

Mitt arbete består av regelimplementering, effektivisering av processer och internkontroll. Jag ser mig själv som en strukturerad, positiv och effektiv problemlösare. Jag drivs även av att inspirera samt hjälpa mina kollegor att nå sina mål.

Min fritid består av mycket sport då min son spelar ishockey, min dotter fotboll och jag spelar i Saltsjöbadens hockeylag för damer, Saltis Snipers. Jag har även börjat spela fotboll denna vår. Mitt intresse för hockey har vuxit sig starkt på senare år och vi är en Djurgårdsfamilj. Kan tillägga att jag under hela min uppväxt tävlade i konståkning, så jag känner mig mest hemma i en ishall.

Att bli tillfrågad om att bli styrelseledamot för Djurgården Hockey är en ära och ett superspännande uppdrag. Jag är övertygad om att en styrelse med rätt fokus, sammanhållning och driv kan se till att Djurgården når hela vägen i nästa års slutspel och jag kommer att göra mitt yttersta för att det ska hända.

Tack för förtroendet.

Mvh Kathrine

Valberedningen
Huvudpartners